Institut Cap Norfeu

Notícies


Els alumnes de la matèria optativa de Voluntariat i Emprenedoria Social de 3r d’ESO continuen amb la seva tasca d’ajuda als projectes socials del nostre municipi. Després d’acabar l’any contribuint a la campanya de recollida de joguines de Nadal per part de la Creu Roja local, han començat el 2018 amb un gran repte: ajudar en el desenvolupament de la Jornada de natació per a persones adultes amb discapacitat psíquica organitzada per la Piscina Municipal de Roses.


Tot i el gran interès mostrat per molts alumnes de l’optativa, només quatre d’ells van poder exercir com a voluntaris i participar de l’experiència. El passat dijous 11 de gener, la Isabel Soriano, en Víctor Jurado, la Ruth Deusedas i l’Àlex Blanes van formar part de l’equip de voluntaris que van recolzar als més de 180 participants en les curses i proves adaptades de natació. La seva feina va consistir, principalment, en ajudar a l’autonomia personal dels esportistes: entrar i sortir de l’aigua, posar-se les xancletes, recollir la pròpia tovallola i orientar-se per la instal·lació.

En paraules dels nostres voluntaris, ha estat una experiència molt bonica i satisfactòria perquè ajudar a persones discapacitades és molt gratificant, sobretot en veure la seva felicitat i alegria. Sense cap mena de dubte, tots ells ens recomanen fer de voluntaris amb persones amb discapacitat, ja que et pot arribar a canviar la vida.
 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra