Institut Cap Norfeu

Notícies


Els alumnes de la matèria optativa de Voluntariat i Emprenedoria Social de 3r d’ESO han estrenat la seva col.laboració amb els projectes socials del nostre municipi amb un gran èxit, ja que han ajudat a promocionar-lo i han participat directament en el Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc dels Aliments i Càritas els passats dies 1 i 2 de desembre.
Després de realitzar una campanya informativa a les aules de 4t d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius del nostre institut, han estat al voltant d’una desena d’estudiants del nostre centre que lliurement es van animar a fer de voluntaris als supermercats de Roses, tot recollint i classificant aliments que eren donats pels clients habituals, i posteriorment distribuir-los en caixes que aniran dirigides a les famílies més necessitades.
La fundació Càrìtas i l’organització d’ El Banc dels Aliments ens ha fet arribar el seu agraïment i la seva felicitació per l’ajuda i la responsabilitat mostrada pels nostres col.laboradors.
Des de l’institut volem destacar els alumnes Rafa Galarzo, Suli Belfkir, Anna Llanas i Aida Gòmez, joves alumnes de l’optativa, que van ser voluntaris en diferents torns del dissabte i que ens expliquen que van tenir una experiència inoblidable i divertida. Aquests alumnes us recomanen que us hi apunteu la propera vegada, perquè és molt gratificant i dóna  una gran satisfacció personal.

 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra