Institut Cap Norfeu

NotíciesEl dilluns 13 de Novembre tots els alumnes de francés d’ ESO vam anar a Narbonne, una ciutat del Llenguadoc, a la regió d’Occitània. L’objectiu d’aquesta sortida era visitar els llocs més populars, conéixer els costums i practicar la llengua francesa. 

 

Pel matí vam visitar el magnífic mercat cobert d’estil Baltard, Les Halles, on els alumnes van començar a treballar amb el dossier els aliments típics del sud de França i la seva gastronomia.

Després vam travessar el Canal  de la Robine pel pont des Marchands per visitar la Cité, la ciutat romana més antiga de França. A la plaça de l’Ajuntament s’observen encara restes de l’antiga Via Domitia que unia Itàlia amb la Península Ibèrica.

Al migdia teníem previst visitar la cathédrale Saint Just et Saint Pasteur, la tercera catedral gòtica més alta de França, però degut a les obres a la façana estava tancada i fins a la tarda no s’obria al públic.

Vam decidir donar un tomb pels carrers de vianants del centre i dinar en grup mentre continuaven fent el dossier de treball. Feia molt fred i vent i era difícil continuar passejant molta estona més. Vam decidir tornar més d’hora. 

Tot i així els alumnes van aprofitar aquesta classe pràctica diferent i més amena.


 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra