Institut Cap Norfeu

NotíciesEl passat dilluns 6 de novembre, els alumnes i professors de francès de batxillerat de l'INS CAP NORFEU vam visitar el Lycée Arago de Perpinyà. Aquesta sortida que cal emmarcar en el Projecte Albera sense frontera va permetre als alumnes del nostre centre de practicar la llengua francesa, visitar la capital del Rosselló i conèixer personalment els corresponents, amb qui prèviament a la visita vam mantenir una correspondència epistolar  via carta i PADLET.

Després de donar-nos la benvinguda a la Salle du Conseil, els alumnes i professors del Cap Norfeu hem visitat les principals instal.lacions del centre -un institut que acull cada dia a més de 2000 alumnes-: CDI, Vie Scolaire, gymnsae, et Caféterago. Després de dinar plegats, hem visitat el Palau dels Reis de Mallorca. En acabar la visita guiada els alumnes catalans i francesos han realitzat una última activitat conjunta abans de tornar a Roses.

Esperem que els alumnes de català i d'espanyol del Lycée Arago de Perpinyà ens visitin aquesta primavera. Agraïm l'amabilitat i bona disposició del Lycée Arago, en especial de Mme Pagès i de Mme Schneider.

Moltes gràcies. Us esperem!!

Lycée Arago

Fotografies

 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra