Institut Cap Norfeu

NotíciesEl passat mes de setembre el Projecte “Hortalitza’t Norfeu” engegava una aventura de crowdfunding educatiu a través del portal goteo.org i el suport de l’Educació Bofill. L’objectiu plantejat inicialment va ser el d’assolir un mínim de  1 996 euros de finançament per a destinar als projectes pedagògics relacionats amb el nostre hort urbà ecològic durant el present curs 2017/18.

Durant els 40 dies de la primera ronda de la campanya de micromecenatge s’han demanat  petites aportacions econòmiques i la col.laboració en la difusió del projecte a través de les xarxes socials o el boca a boca. La resposta ha estat molt bona, amb més de seixanta cofinançadors, la majoria  persones relacionades amb la nostra comunitat educativa, i amb un paper molt destacat per part de l’AMPA de l’institut i algunes empreses de la comarca.

Cal agrair també l’ajuda de la Fundació Jaume Bofill que ens ha assessorat  i ha col.laborat econòmicament doblant totes les aportacions dels nostres cofinançadors.

Recordem que el nostre és un hort per a la inclusió, la convivència i l’aprenentatge a partir del conreu ecològic i que amb aquest impuls econòmic serà possible continuar amb els projectes engegats el curs passat amb els grups de reforç de 3r i 4t d’ESO i la USEE, i a més, engegar-ne de nous com la bioconstrucció i el control intel.ligent a través de la programació amb arduino.

Només dir que la campanya restarà oberta unes setmanes més per si algú encara es decideix a col.laborar-hi i que us animem a seguir les nostres novetats a la pàgina web de l’institut o als perfils de facebook o twitter Hortaliza’t Norfeu

Fotografies
 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra