Institut Cap Norfeu

NotíciesEls dies 10 i 11 d’octubre l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’INS Cap Norfeu  van acompanyar els alumnes de l’INS Hug Roger III de Sort (Pallars Sobirà) en la seva visita anual a Roses. Cal recordar que els intercanvis entre Roses i Sort es van iniciar el curs 2007 – 2008 i s’han anat repetint cada any sense interrupció. Darrera l’intercanvi hi ha la voluntat de coneixement de les varietats de llengua, formes de vida i paisatges de cadascun dels territoris, perquè els alumnes valorin la riquesa dialectal i entenguin les realitats diverses de cada zona. 
Els alumnes pallaresos, acompanyats pels alumnes de Roses, van visitar el dimarts dia 10  el museu Dalí i a la tarda van fer una ruta amb el trenet per Roses i els voltants.
El dimecres 11 van ser rebuts al nostre Institut ( se’ls va oferir un esmorzar a la cantina i van fer una visita guiada pel centre) i després van ser rebuts per l’Alcaldessa de Roses, Sra. Montserrat Mindan, i per la Regidora d’Ensenyament, Sra. Anna Jorquera, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses. Més tard van embarcar en un vaixell que els va portar a Cadaqués, on es va fer una visita i el dinar. És voluntat del dos centres seguir mantenint aquesta experiència.
 
Només poden enviar comentaris els usuaris validats Entra