Institut Cap Norfeu

Ens plau convidar-vos a la reunió de pares dels alumnes de PRIMER d'ESO que tindrà lloc el proper 

Dimecres, 28 de gener  a les 19:00h 

La reunió comptarà amb la presència del tutor/a del grup classe i d'un membre de l'equip directiu. Tractarem els punts següents:

- Valoració del primer trimestre.

- Treballem junts: famílies i equips docents.

- Previsió d'activitats pels propers trimestres.

Us hi esperem ! 

Direcció INS Cap Norfeu 

ENQUESTA FAMÍLIES -
Després de les festes de Nadal el TEA (taller d'estudi assistit) torna a posar-se en marxa. Consisteix en unes classes de reforç que es duen a terme els dimarts i dijous a la tarda i serveixen perquè aquells alumnes que tenen dificultats a l'hora de fer els deures o d'organitzar-se en l'estudi d'alguna assignatura tinguin un suport extra.
El TEA és una activitat organitzada per l'AMPA. A l'actualitat l'institut compta amb dos tallers amb monitors titulats i el suport d'alumnes de 2n de batxillerat per poder atendre millor els nois i noies. Són tres hores a la setmana i el preu és de 20 euros mensuals.Des de ja fa alguns anys, la Piscina municipal de Roses i el nostre institut col·laboren per tal d'oferir als nois i noies un ventall més ampli d'activitats esportives, per aquest motiu una part de l'horari d'Educació Física pot dur-se a terme a les instal·lacions de la piscina municipal on poden conèixer i familiaritzar-se amb els diferents esports d'aigua i altres activitats del multifitness (a la imatge es veu una sessió d'spinning).
Aquest curs, a més, entre gener i juny (ambdós inclosos), aquells alumnes de l’INS que hagin fet un programa trimestral d’activitat a la Piscina de Roses (natació o multifitness) i que presentin un document acreditatiu del centre (que poden demanar a les professores d'EF) podran abonar-se amb matrícula gratuïta. a la piscina municipal.
Els alumnes als qui va dirigida la promoció són els de 4t ESO que han fet o estan fent l'activitat de natació i els alumnes de 1r BAT que estan fent l'activitat de multifitness. Els alumnes de 3r d'ESO no tenen l'edat per accedir a les instal·lacions de la piscina municipal, per això encara que aquest curs també estan fent natació hauran d'esperar al proper curs.
Entre les diferents activitats que es van proposar als alumnes pel darrer dia abans de les vacances de Nadal, sempre destaquen els esports. Aquest any hi va haver una competició de fronton i una altra de futbol amb equips de diferents cursos. 
L'equip de futbol format pels professors Jordi Cruset, Jordi Farrés, Quim Güell, Jordi Imaz, Àngel Llagostera i els alumnes Haron Lhbari i Ibrahim Lhbari va ser el guanyador absolut de la lligueta jugada, guanyant als equips de tercer i quart d'ESO ,Batxillerat i Cicle Formatiu.


Aquest any el Cap Norfeu ha ofert als alumnes, des de tutoria, l'opció de participar al nou Concurs de postals de Nadal i ha estat tot un èxit. Els guanyadors han estat:

 - Irene Del Pozo (1rESOB)
 - Marina Lizan (2nESOA)
 - Iara Díaz (3rESOA)
 - Jaume Cusí (4tESOA)
 - Meriem L'Harrak (1rCFGM)

La postal guanyadora servirà fer felicitar el Nadal a totes les famílies d'aquell curs. Enhorabona a tots/es!!! La Direcció, el claustre de professors i el PAS de l'INS Cap Norfeu vol aprofitar aquest espai de la web per desitjar a tothom unes Bones Festes de Nadal i un Feliç 2015!!!

Aquest era l’objectiu d’una de les pràctiques de l’optativa de cinema del curs passat i que des de fa uns dies podeu veure. Bon Nadal i Bones Lectures!Enllaç a Paginats 3
El divendres 19 de desembre els alumnes de les matèries optatives de música i teatre van presentar-nos una adaptació especial del Conte de Nadal de Charles Dickens. L’Astrid, una noia rebel, no vol gaudir del Nadal amb la família i els amics. La seva actitud provocarà la visita de tres fantasmes (passat, present i futur) que l’ajudaran a comprendre la importància de celebrar aquestes festes amb aquells que ens estimen.


Com cada any per aquestes dates, el nostre institut destina tots els diners recaptats en les activitats del dia 23 a la Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties del cor. En ser el darrer dia abans de les vacances de Nadal, canviem una mica l’estructura dels dimarts normals per poder encabir aquestes activitats que tant agraden als nostres alumnes. De 8 a 10h els alumnes faran la classe de la matèria que els toca i, de 10 a 11h, estaran amb el tutor que els donarà el butlletí de notes i faran l’Amic invisible si així ho han decidit. A les 11h faran l'esbarjo i podran participar a la Fira de Nadal (paradetes de manualitats i de pastissos, Fira de l'Intercanvi, Nadales, exhibicions de ball...). A partir de les 12h, cada alumne es traslladarà a l'activitat de Nadal triada amb els professors responsables (ja sigui en el camp de futbol o a la pista annexa, a la mediateca o a la pista de l'institut o bé al cinema).


Ja tenim a punt la primera edició del Club de Lectura d'enguany que la dedicarem a la novel·la Ullals, de Salvador Macip i Sebastià Roig, guanyadora del premi Joaquim Ruyra.

Estem molt satisfets de començar amb aquesta novel·la protagonitzada per adolescents que, de ben segur, us farà posar els pèls de punta.

La sessió per posar en comú les experiències, sensacions, pors... que ens hagi provocat la lectura tindrà lloc el dijous 29 de gener de 2015, a les 16.15h a laMediateca del centre. A més a més, també ens fa molt contents  poder-vos confirmar la presencia de Sebastià Roig a la nostra trobada. 

Aquells que hi estigueu interessats, podeu inscriure-us a l'enllaç que trobareu al blog del Club de Lectura www.clublecturanorfeu.<wbr />blogspot.com

Un cop us hàgiu inscrit us enviarem un correu electrònic per concretar la data i hora de la recollida de l'exemplar del llibre.

Hi esteu tots convidats, apunteu-vos-hi!!!

Pàgina 1 / 24 (1 - 10 de 233 Total) Pàgina següent Última pàgina